Materials de la millor qualitat per empreses i particulars. 

Declaració d’accessibilitat

Aritosa s.l es compromet a proporcionar una experiència d’usuari accessible a tots els usuaris a la seva web gilartemetal.com, complint amb la Llei 56/2007, de 28 de desembre, de Mesures d’Impuls de la Societat de la Informació.

Al nostre lloc web, hem implementat l’etiquetatge HTML i el plugin d’accessibilitat One Click Accessibility per a WordPress per permetre que tots els usuaris accedeixin al nostre contingut amb facilitat. El nostre lloc web ha estat dissenyat per complir amb els estàndards de nivell AA de W3C, cosa que significa que podem oferir accessibilitat a tots els usuaris, independentment de les seves habilitats sensorials o de la seva capacitat dutilitzar la tecnologia.

Hem assegurat que tots els usuaris puguin accedir amb facilitat a totes les seccions del nostre lloc web, siguin aquestes pàgines d’informació o contingut de productes, així com tots els botons i enllaços que es trobin al lloc. També hem assegurat que el contingut sigui fàcil de navegar i llegir, sense importar el dispositiu des d’on s’accedeixi.

A més, hem assegurat que els usuaris amb discapacitat visual puguin accedir al nostre lloc web utilitzant lectors de pantalla, i també hem assegurat que el contingut es presenti de manera clara i estructurada per permetre que els usuaris amb discapacitat motora o auditiva puguin navegar pel lloc amb facilitat.

Si teniu alguna pregunta o inquietud pel que fa a l’accessibilitat del nostre lloc web, no dubteu a contactar-nos.

Contacta

Desplaça cap amunt
Abrir chat
1
Scan the code
Hola 👋
¿Podemos ayudarte?
Skip to content