Materials de la millor qualitat per empreses i particulars. 

Sorres fines

Les sorres fines són partícules de roques triturades i erosionades, la mida de les quals varia entre 0.063 mm i 2 mm. Són àmpliament utilitzades en la indústria de la construcció a causa de la seva versatilitat i disponibilitat. Algunes de les característiques i usos principals de les sorres fines són:

  • Granulometria: Les sorres fines tenen partícules més petites que les gravetes, cosa que els confereix una textura suau i fina. Això les fa ideals per a barreges de concret, morter i estuc, ja que es poden obtenir superfícies més uniformes i llises.
  • Farcits: Les sorres fines s’utilitzen com a material de farciment en diferents etapes de la construcció. Poden emprar-se per anivellar terrenys, omplir rases o com a capa base per a paviments.
  • Filtració: A causa de la granulometria, les sorres fines són efectives en la filtració d’aigua. S’utilitzen en sistemes de filtratge, com ara filtres de piscines, sistemes de tractament d’aigües residuals i construcció de pous filtrants.
  • Jardineria i paisatgisme: Les sorres fines també s’utilitzen a la jardineria i al paisatgisme. Poden barrejar-se amb substrats per millorar el drenatge a testos i jardins, o utilitzar-se en la construcció de camps de joc de golf i àrees de joc per a nens.
Desplaça cap amunt
Abrir chat
1
Scan the code
Hola 👋
¿Podemos ayudarte?
Skip to content