Materials de la millor qualitat per empreses i particulars. 

Gravetes

Les gravetes són partícules més grans que les sorres fines, generalment amb mides que van des de 2 mm fins a 64 mm. Aquestes pedres triturades són àmpliament utilitzades en la construcció degut a la seva resistència i durabilitat. Algunes característiques i usos de les gravetes són:

  • Agregat en concret: Les gravetes són un dels components principals en la producció de concret. Proporcionen resistència i estabilitat al concret endurit, i la mida varia segons els requisits de resistència i densitat del projecte.
  • Capa de drenatge: En projectes de construcció i pavimentació, les gravetes s’utilitzen com a capa de drenatge. Permeten el pas de l´aigua i eviten l´acumulació d´humitat, ajudant a mantenir l´estabilitat del terreny i prevenir problemes d´erosió.
  • Camins i carreteres: Les gravetes s’empren en la construcció de camins i carreteres com a base i subbase. Proporcionen una superfície resistent i duradora que suporta la càrrega del trànsit i ajuda a drenar laigua de pluja.
  • Decoració paisatgística: Les gravetes de diferents mides i colors s’utilitzen també per a fins decoratius en jardineria i paisatgisme. Poden utilitzar-se en senders, jardins rocosos, estanys i àrees de recreació a l’aire lliure.
Desplaça cap amunt
Abrir chat
1
Scan the code
Hola 👋
¿Podemos ayudarte?
Skip to content